ARINA  ART

Mijn naam is Arina Aarts van de Vegte.

Deze site heb ik opgezet omdat ik het leuk vind dingen die mij boeien te kunnen delen met mijn bezoekers. Hier kun je ontdekken dat mijn interesse voor kunst veelzijdig is.

Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor beeldende kunsten, Artibus in Utrecht, richting modevormgeving, designer. Uiteraard is tekenen en schilderen daar een onderdeel van.Later heb ik besloten mij eveneens te richten op het portretschilderen.

Mijn liefde voor de fijnheid van het portret gebruik ik voor mijn werk, buiten het schilderen en schrijven om. Ik heb een  drukke praktijk voor Permanente make-up in Baarn (http://www.oculusline.nl). Mijn kennis voor vorm en kleur komt ook hier zeer tot zijn recht. 

Abstracte vormgeving en het surrealisme zijn voor mij fascinerende onderwerpen waar ik mij graag mee bezig houd.

Het tekenen en het schilderen beoefen ik al sinds mijn vroege jeugd. Het schrijven van gedichten  geeft mij de kans om gevoelens en situaties onder woorden te brengen, en om mij te verdiepen in belevingen al dan niet realistisch.

Deze gedichten kunnen een inspiratie vormen voor het maken van schilderijen en tekeningen. Zo is de cirkel rond, en kunnen we weer een stapje verder gaan.